Kokoreç
Kokoreç: Sizzle, Savour, and Delight in Türkiye's Culinary Secret!
“Kokoreç”, one of the most distinctive Turkish dishes, is extremely popular in the country, particularly as a late-night snack. “Kokoreç” is made by grilling well-cleaned sheep intestines over a fire and mixing in spices such as black pepper, chilli flakes, thyme, and salt. It is generally eaten as a sandwich, served in a thick roll. The “kokoreç” mixture can also include finely chopped and cooked tomatoes and peppers.
Tarih fısıldar, doğa büyüler, maceralar boldur… Eşsiz bir yolculuğa çıkın ve karşılaştırmanın ötesinde deneyimler keşfedin. Türkiye'nin sonsuz harikaları varışınızı bekliyor.
Bir şehri keşfetmenin en keyifli yollarından biri yemek ve içmektir. Bu bölümde, taze, yerel malzemelerle hazırlanan geleneksel yemeklerden modern mutfak kreasyonlarına kadar çok çeşitli lezzetler bulacaksınız. İster sokak yemeği arıyor olun, ister kaliteli bir restoranda enfes bir yemek deneyimi arıyor olun, bu şehir damak tadınızı tatmin edecek birçok seçenek sunuyor.