Ayran Aşı Çorbası
Sip in History with Ayran Aşı Soup, Türkiye's Hearty Heritage!
Yogurt diluted and brought to a thick ayran consistency is cooked with an egg and flour. Chopped zucchini and evelik are added to the cooked dish, with finely chopped coriander added at the end. The result is a very delicious soup in which every flavour shines.
Tarih fısıldar, doğa büyüler, maceralar boldur… Eşsiz bir yolculuğa çıkın ve karşılaştırmanın ötesinde deneyimler keşfedin. Türkiye'nin sonsuz harikaları varışınızı bekliyor.
Bir şehri keşfetmenin en keyifli yollarından biri yemek ve içmektir. Bu bölümde, taze, yerel malzemelerle hazırlanan geleneksel yemeklerden modern mutfak kreasyonlarına kadar çok çeşitli lezzetler bulacaksınız. İster sokak yemeği arıyor olun, ister kaliteli bir restoranda enfes bir yemek deneyimi arıyor olun, bu şehir damak tadınızı tatmin edecek birçok seçenek sunuyor.