Acem Köfte
Savour the Legacy, Bite into Acem Köftesi - Türkiye's Culinary Heritage Beckons!
Unique to Van cuisine, this delicious meatball is made by mixing minced meat, boiled eggs, broken chickpeas, rice, fine bulgur, potatoes, tomato paste, onion, basil and zeytirun spice. Köfte are cooked in Van during Ramadan or on special occasions. This is a somewhat complicated dish to make, but the flavour is worth the work.
Tarih fısıldar, doğa büyüler, maceralar boldur… Eşsiz bir yolculuğa çıkın ve karşılaştırmanın ötesinde deneyimler keşfedin. Türkiye'nin sonsuz harikaları varışınızı bekliyor.
Bir şehri keşfetmenin en keyifli yollarından biri yemek ve içmektir. Bu bölümde, taze, yerel malzemelerle hazırlanan geleneksel yemeklerden modern mutfak kreasyonlarına kadar çok çeşitli lezzetler bulacaksınız. İster sokak yemeği arıyor olun, ister kaliteli bir restoranda enfes bir yemek deneyimi arıyor olun, bu şehir damak tadınızı tatmin edecek birçok seçenek sunuyor.